Načrtovani dogodki

23
maj
2024

Predstavitev rezultatov natečaja "Tipologije nadomestitvenih stanovanjskih stavb - poplave 2023"

Brezplačno

Program:
- Uvod in predstavitev namena srečanja;
- predstavitev izbranih tipologij;
- predstavitev nadaljnjih postopkov s strani Državne tehnične pisarne;
- razprava.


Srečanje je namenjeno vsem podjetjem in drugi zainteresirani javnosti, ki bi jih zanimalo
sodelovanje pri projektu nadomestitvenih gradenj na območjih, ki so jih prizadele poplave in plazovi v avgustu 2023.

Predstavniki sodelujočih ministrstev in služb bodo podali vse do sedaj razpoložljive informacije, ki bodo lahko v pomoč posameznim podjetjem pri njihovih nadaljnjih aktivnostih.

Hkrati je to priložnost za vzpostavitev stikov in izmenjavo mnenj ter predlogov med izvajalci in projektanti ter državnimi organi, ki so vključeni v obnovo.


Prosimo, da potrdite udeležbo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

11
jun
2024

Regijski dogodek SRIP PSiDL in MKRR

Brezplačno

SRIP PSiDL z Ministrstvom za kohezijo in regionalni razvoj pripravlja regijski dogodek za partnerje, člane in druge udeležence. Na njem bomo predstavili številne primere dobrih praks s področij, ki jih pokriva SRIP PSiDL. Točen program objavimo kmalu.

Objave


Posnetek zaslona 2024 03 22 102928
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija - Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani SRIP PSiDL uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.