V novembru 2020 štirje novi člani SRIP Pametne stavbe

Partnerstvo SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo se je v mesecu novembru povečalo še za štiri nove člane; KOMPETENCA d.o.o., STYRIA DIGITAL MARKETPLACES d.o.o., MLINAR & MLINAR d.o.o. in 0C IMP klima d.o.o. 

V četrtek, 26. novembra 2020, je bilo na 15. seji Upravnega odbora SRIP uradno potrjeno članstvo štirim novim članom. Partnerstvo SRIP šteje tako že 85 rednih članov, od tega 63 (74,12%) podjetij, 14 (16,47%) javno zasebnih raziskovalnih zavodov, 6 (7,06%) združenj ter 2 (2,35%) drugih organizacij.

Novi člani se predstavljajo:

  • STYRIA DIGITAL MARKETPLACES, spletni marketing in spletno oglaševanje, d.o.o., Ljubljana, ustanovitev leta 1990: je malo podjetje s področja spletnega oglaševanja in promocije zaposlitvenih storitev in ponudb kot tudi dogodkov in tematskih delavnic, ki so usmerjene v večstopenjski razvoj kadrov na različnih strokovnih področjih. Podjetje je neposredno povezano z dvema večjima slovenskima spletnima oglasnikoma, kot sta MojeDelo.com in Bolha.com, kjer se prepletajo različne informacije in storitvene ponudbe ter povpraševanje s področja trga dela in kariernega razvoja.
  • KOMPETENCA, središče za razvoj kompetenc, d.o.o., Preddvor, ustanovitev leta 2015: je mlado, mikro podjetje, ki se ukvarja z razvojem in krepitvijo mehkih veščin, tudi izdelanih po meri, za ciljno skupino zaposlenih naših članov. V ta namen podjetje organizirajo različne tematske (spletne) delavnice in psihološke treninge, kjer se v praktični obliki predajajo vsa potrebna znanja in veščine na udeležence delavnic, s ciljem, da se krepijo psihološka zavest in prevladujoče osebnostne lastnosti zaposlenih za potrebe korektnega vodenja svojih podrejenih, dvig delovne učinkovitosti in ne nazadnje tudi za usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Tovrstne delavnice so sploh dobrodošle v današnjem stresnem in hitrem načinu življenja, kjer se mora človek, zaposleni odločati hitro in seveda pravilno.

Dobrodošli novi člani in se veselimo novih poslovnih izzivov še naprej.

Načrtovani dogodki

Trenutno ne prirejamo dogodkov.

logo MGRT glava deljena slo
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani SRIP PSiDL uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.